Машина за виткање лим - RK70T-250-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK70T-250-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK70T-250-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK70T-250-PRO
Сила на виткање 700kN
Должина на виткање 2500mm
Растојание помеѓу столбовите 2000mm
Длабочина на грло 300mm
Удар 100mm
Макс. висина на отворот 390mm
Надолу брзина 160mm/s
Назад брзина 140mm/s
Работна брзина ≈12mm/s
Линеарност на работа 0.2mm
Макс. растојание на задниот мерач 500mm
Предни лизгачки краци (количина) 2
Точност на аголот на свиткување ±50’
Затворач за прст на задниот мерач (количина) 2
Главен мотор 5.5kW
Контролен систем E21
Димензии 2600x1250x2250mm
Тежина 4.4T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ