Машина за виткање лим - RK250T-250-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK250T-250-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK250T-250-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK250T-250-PRO
Сила на виткање 2500kN
Должина на виткање 2500mm
Растојание помеѓу столбовите 2000mm
Длабочина на грло 300mm
Удар 250mm
Макс. висина на отворот 390mm
Надолу брзина 120mm/s
Назад брзина 110mm/s
Работна брзина ≈9mm/s
Линеарност на работа 0.2mm
Макс. растојание на задниот мерач 500mm
Предни лизгачки краци (количина) 2
Точност на аголот на свиткување ±50’
Затворач за прст на задниот мерач (количина) 2
Главен мотор 18.5kW
Контролен систем E21
Димензии 2600x1800x2800mm
Тежина 9T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ