Машина за виткање лим - RK200T-400-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK200T-400-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK200T-400-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK200T-400-PRO
Сила на виткање 2000kN
Должина на виткање 4000mm
Растојание помеѓу столбовите 3500mm
Длабочина на грло 400mm
Удар 175mm
Макс. висина на отворот 390mm
Надолу брзина 120mm/s
Назад брзина 110mm/s
Работна брзина ≈10mm/s
Линеарност на работа 0.2mm
Макс. растојание на задниот мерач 500mm
Предни лизгачки краци (количина) 2
Точност на аголот на свиткување ±50’
Затворач за прст на задниот мерач (количина) 4
Главен мотор 15kW
Контролен систем E21
Димензии 3300x1700x2650mm
Тежина 11.5T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ