Машина за виткање лим - RK165T-400-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK165T-400-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 3 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK165T-400-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK165T-400-PRO
Сила на виткање 1650kN
Должина на виткање 4000mm
Растојание помеѓу столбовите 3150mm
Длабочина на грло 400mm
Удар 160mm
Макс. висина на отворот 390mm
Надолу брзина 140mm/s
Назад брзина 120mm/s
Работна брзина ≈11mm/s
Линеарност на работа 0.2mm
Макс. растојание на задниот мерач 500mm
Предни лизгачки краци (количина) 2
Точност на аголот на свиткување ±50’
Затворач за прст на задниот мерач (количина) 4
Главен мотор 11kW
Контролен систем E21
Димензии 4100x1650x2350mm
Тежина 10.5T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ