МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – RK1100 - Radek

МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – RK1100

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK1100
Јачина на мотор 750w
Број на брзини 10
Брзина на ротирање 500-2000rpm
Простор за превртување 356 mm
Растојание помеѓу центрите 1092 mm
Работа на вретено 25 mm 8 RH
Предна плоча 152 mm
Држач за алат 305 mm
Тежина 92/97 kg
Димензии 1620x340x430 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ