МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) - HM1300 - Radek

МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – HM1300

ШИФРА: HM1300 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1300
Јачина на мотор 1500w/1100w
Волти 230V
Брзина на ротирање 2800/1950/1000/500 min-1
Макс. Должина на копирање 1100mm
Макс. Длабочина на копирање 50mm
Висина на центар за копирање 65mm
Растојание помеѓу центрите 1300mm
Висина на центар 220mm
Нето тежина 202kg
Бруто тежина 228kg
Димензии (LWH) 2.120x490x1.230mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ