МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) - HM1200N - Radek

МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – HM1200N

ШИФРА: HM1200N Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1200N
Јачина на мотор 2200w/1500w
Волти 230V
Брзина на ротирање 0-1200 / 0-3200 min-1
Растојание помеѓу центрите 1200mm
Висина на центар 230mm
Нето тежина 190kg
Бруто тежина 250kg
Димензии (LWH) 1.750x550x570mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ