МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) - HM1100N - Radek

МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – HM1100N

ШИФРА: HM1100N Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM1100N
Јачина на мотор 1100w/750w
Волти 230V
Висина на маса 900mm
Брзина на ротирање 500-2000 min-1
Висина на центар за копирање 80mm
Растојание помеѓу центрите 1100mm
Висина на центар 185mm
Нето тежина 119kg
Бруто тежина 149kg
Димензии (LWH) 1.620x340x430mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ