МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) - HM1100ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА СТРУГАЊЕ (ТОРНО) – HM1100ECO

ШИФРА: HM1100ECO Категорија:

Опис

Опис

Модел HM1100ECO
Јачина на мотор 750w
Волти 230V
Брзина 1400 min-1
Брзина на ротирање 500-2000 min-1
Растојание помеѓу центрите 1000mm
Висина на центар 175mm
Нето тежина 78kg
Бруто тежина 80kg
Димензии (LWH) 1.480x410x460mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ