МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - HM970P - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – HM970P

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM970P Категорија:

Опис

Опис

 

Модел HM970P
Моќност на моторот (опционално) 5200W
Моќност на моторот 3700W
Брзина на обработка 1.9 – 9.1m/min
Волтажа 400V
Вкупни димензии 1473x1219x889mm
Максимална работна дебелина 304mm
Минимална работна дебелина 7mm
Број на вртежи на ваљак 1600m/min
Дијаметар на ваљак 127mm
Максимална ширина на обработка 970mm
Тежина 390kg
Димензии 1.610x910x1.320mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ