МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - HM640P - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – HM640P

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM640P Категорија:

Опис

Опис

 

Модел HM640P
Моќност на мотор 2100W/1500W
Волтажа 400V
Брзина на обработка 1.8 – 7.3 m/min
Димензии на машината 1143x711x1321mm
Максимална дебелина на обработка 127mm
Минимална дебелина на обработка 7mm
Максимална ширина на обработка 640mm
Димензии на ваљак 127mm
Број на вртежи на ваљак 1800min
Тежина 259kg
Димензии 1150x830x1320mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ