МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - HM560FU - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – HM560FU

ШИФРА: HM560FU Категорија:

Опис

Опис

 

Модел HM560FU
Моќност 1500w
Волти 230V
Димензии на маса 592x505mm
Продолжена маса 582x245mm
Макс. Дебелина на работно парче 80mm
Мин. Дебелина на работно парче 5mm
Макс. Ширина на шмирглање 560mm
Димензии на појас 3280x78mm
Обработка 0-3 m/min
Брзина на ваљак 0-1800min-1
Дијаметар на ваљак ø132 x 565mm
Тежина 118/154kg
Димензии (LWH) 1.100x690x1.240mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ