МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - HM455B - Radek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – HM455B

ШИФРА: HM455B Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM455B
Моќност 2200w
Брзина на обработка 1,8-6,7
Брзина 1420min-1
Волти 400V
Вкупни димензии 960x740x1550mm
Мин. Дебелина на работно парче 6mm
Maкс. Дебелина на работно парче 127mm
Макс. Ширина на шмирглање 457mm
Димензии на појас 457x1010mm
Брзина на појас 24
Дијаметар на појас 82mm
Тежина 215/247kg
Димензии (LWH) 1.030x860x1.740mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ