МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) - RK504 - Radek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK504

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK504
Максимална работна ширина 400mm
Максимална работна длабочина 3-5mm
Брзина на сврдел 5400rpm
Број на сечила 3 сечила
Јачина на мотор 3 kW (100% бакар)
Димензии на масата 2050x400mm
Димензии на оградата 900x95mm
Агол на наклон на врвот 10°
Дијаметар на вратилото на сечилото 73mm
Тежина 280 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ