МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK200 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ПОВРШИНА (АБРИХТ) – RK200

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK200 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK200
Максимална работна ширина 200mm
Максимална работна  длабочина 3mm
Брзина на вретено 4400rpm
Дијаметар на глава на сечило Φ65mm
Број на сечила 3 сечила
Јачина на мотор 1.5kw
Димензии на оградата 875x98mm
Димензии на масата 1340x230mm
Тежина 130/148kg
Димензии на пакување 1330x600x330mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ