МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK108H - Radek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK108H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK108H
Макс. работна ширина 840mm
Макс. работна дебелина 210mm
Мин. должина на обработка 220mm
Макс. дебелина на рамнење 5mm
Регулирање на брзина 8;10;12m/min
Број на вртеѓжи 5000r/min
Моќност 380v/7.5kw
Дијаметар на осовина 108mm
Тежина 600/660kg
Димензии 805×1230×1050mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ