МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK106 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK106

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK106
Максимална работна ширина 600mm
Максимална работна дебелина 120mm
Минимална работна дебелина 10mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на рамнење 4mm
Брзина 13.5m/min
Дијаметар на глава на сечило Ф77mm
Број на вртежи 4500rpm
Моќност 3kW
Тежина 175/195kg
Димензии на пакување 980x660x950mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ