МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1050F - Radek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1050F

ШИФРА: RK1050F Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK1050F
Димензија на маса 6300x510mm
Максимална работна ширина 500mm
Максимална работна дебелина 200mm
Максимална работна должина 180mm
Максимална длабочина на рамнење 3mm
Брзина 6.9m/min
Број на вртежи 4500r/min
Дијаметар на сечило 78mm
Број на сечила 4
Моќност 3kW
Тежина 377/416kg
Димензии на пакување 960x700x1110mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ