МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK105 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK105

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK105
Максимална работна ширина 500mm
Максимална работна дебелина 120mm
Минимална работна дебелина 10mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на рамнење 4mm
Брзина 13.5m/min
Дијаметар на глава на сечило Ф77mm
Број на вртежи 4500rpm
Моќност 2.2kW
Тежина 168/188kg
Димензии на пакување 880x660x950mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ