МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK104H - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK104H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK104H
Максимална работна ширина 440mm
Максимална работна дебелина 210mm
Минимална работна дебелина 5mm
Минимална работна должина 220mm
Максимална длабочина на обработка 5mm
Брзина на обработка 9.1m/min
Број на вртежи 5600r/min
Моќност 4kw
Тежина 362/390kg
Димензии на пакување 900x930x1300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ