МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1040F - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1040F

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK1040F
Димензија на маса 450x382mm
Максимална работна ширина 400mm
Максимална работна дебелина 200mm
Минимална работна должина 180mm
Максимална длабочина на рамнење 3mm
Брзина на обработка 6.9m/min
Број на вртежи 4500r/min
Дијаметар на осовина 78mm
Број на сечила 3
Моќност на моторот 2.2kW
Тежина 229/259kg
Димензии на пакување 830x620x1165mm

 

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ