МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK104 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK104

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK104
Максимална работна ширина 400mm
Максимална работна дебелина 120mm
Минимална работна дебелина 10mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална длабочина на рамнење 4mm
Брзина 13.5m/min
Дијаметар на глава на сечило Φ77mm
Број на вртежи 4500r/min
Моќност 2.2kW
Тежина 147/167kg
Димензии на пакување 770x650x950mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ