МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1013A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1013A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1013A Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Максимална работна ширина 1300mm
Работна дебелина 8-200mm
Минимална работна должина ≥300mm
Максимална дебелина на рамнење ≤4mm
Брзина на обработка 8-12m/min
Број на вртежи 4500-4600r/min
Моќност на главен мотор 15kw/380V
Моќност на мотор за потхранување 3kw/380V
Моќност на движечки мотор 750w/380V
Дијаметар на осовина 125mm
Тежина 1500/1600kg
Димензии 1205x1670x1470mm
Димензии на пакување 1280x1830x1660xmm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ