МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1010H - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK1010H

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1010H Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK1010H
Макс. работна ширина 1040mm
Макс. работна дебелина 210mm
Мин. должина на обработка 220mm
Макс. дебелина на рамнење 5mm
Регулирање на брзина на обработка 8;10;12m/min
Број на вртежи 5000r/min
Моќност 380v/7.5kw
Дијаметар на сврдел 108mm
Тежина 1100/1180kg
Димензии 805×1430×1050mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ