МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK-700M-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK-700M-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-700M-ECO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-700M-ECO
Максимална работна ширина 700mm
Максимална работна дебелина 120mm
Минимална работна дебелина 10mm
Минимална работна должина 200mm
Максимална дебелина на обработка 1-3mm
Брзина на обработка 13.5m/min
Дијаметар на осовина Φ77
Број на вртежи 4500r/min
Моќност на моторот 4kW
Тежина 215kg
Димензии на пакување 1070x650x950mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ