МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - RK2315 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – RK2315

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2315 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK2315
Големина на брусна лента 2515*152mm
Големина на работна маса 840*300mm
Движење на маса 80mm
Дијаметар на отвор за отпрашувач 100mm
Тежина 148/171KG
Димензии 620*470*620mm/1290*730*530mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ