КАЛИБРАТОР – RK-CS13-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КАЛИБРАТОР – RK-CS13-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-CS13-PREMIUM Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Максимална ширина на обработка 1300mm
Минимална должина на обработка 500mm
Дебелина на обработка 3-110mm
Брзина на транспортер 6-30m/min
Вкупна моќност 63.37kW
Моќност на прв мотор 37kW
Моќност на втор мотор 22kW
Моќност на мотор на транспортер 4kW
Моќност на мотор за регулирање на висина 0.37kW
Дијаметар на прв ролер 240mm
Дијаметар на втор ролер 210mm
Димензии на брусна лента 1330x2200mm
Работен притисок 0.6MPa
Отпрашувач (опционално) 9600m³/h
Димензии на машината 2700x2100x2100mm
Тежина 3300kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ