МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ - ДРОБИЛКА - RKF420B - Radek

МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ – ДРОБИЛКА – RKF420B

ШИФРА: RKF420B Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RKF420B
Капацитет 200-400kg/h
Моќност 380V 50Hz 3Ph
Јачина на мотор 7.5 KW
Димензија на сито 680*280mm
Дијаметар на отвор на сито 1.8-10mm
Димензии на пакување 1120x820x1070mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ