МАШИНА ЗА ПАКУВАЊЕ - RK-SA50 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ПАКУВАЊЕ – RK-SA50

Опис

Опис

Модел RK-SA50
Моќност 1,5kW
Kапацитет на пакување (тежина) 15-50kg/вреќи
капацитет на пакување (вреќи) 200-300вреќи/час
Toчност ±0.20%
Потрошувачка на воздух 0.4-0.8MPa
Контролен систем PLC interlock
Транспортер Појас PDJ50*3m, 1.5 kW
Бруто тежина 450kg
Oпшта димензија 3100х1110х2200mm

ЕДИНИЦА ЗА ТОПЛИНСКО ЗАПЕЧАТУВАЊЕ

Kaпацитет 200-250 вреќи/час
Моќност 0,75kW
Брзина на загревање 4вреќи/мин
Достапни вреќи PP,PE вреќи
Запечатување на вреќи Топлинско заварување
Тежина 133kg
Димензија 780х435х1050mm

ТРАНСПОРТЕР НА ВРЕЌИ

Димензија на појас Ширина 500mm
Должина 3m
Материјал на појас Композитен најлонски транспортер
Мотор 1,5кW

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ