МАШИНА ЗА ЛЕПЕЊЕ ФОЛИЈА - RK1300A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ЛЕПЕЊЕ ФОЛИЈА – RK1300A

ШИФРА: RK1300A Категорија:

Опис

Опис

Модел RK1300A
Осовина Ø320×1300
Макс. Дебелина на работно парче 100mm
Макс. Ширина на работно парче 1300mm
Мин.-макс. длабочина на втиснување 0.4 – 1.2mm
Брзина на обработка 5 – 15m/min
Моќност на греачи 12/24kw
Волти 380w
Вкупна моќност 16/28kw

17.5/29.5kw

Тежина 2100kg
Димензии 2200/1300/1500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ