МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ ВРАТИ - RK50-D - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ ВРАТИ – RK50-D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Модел RK50-D
Брзина 13-18m/min
Дебелина на панел 6-8mm
Моќност 40kw
Димензии на пакување 6600x1000x1500mm
Тежина 2T
Напон 380v 3ph

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ