МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK515A - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK515A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK515A Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK515A
Минимален радиус на кантирање 20mm
Моќност на лепење 1.8kw
Испорачана моќност 0.18kw
Вкупна моќност 1.98kw
Воздушен притисок 0.4-0.5Mpa
Подесување на брзина Степенасто подесување
Брзина на обработка 1-6m/min
Опсег на примена Флексибилна меламин хартија/ фурнир / пластика
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Ширина на кантирање 12-45mm
Форма на работа Прави и криви профили
Димензии на пакување 950*750*1000mm
Тежина 235/272kgs

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ