МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50S - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50S

ШИФРА: RK50S Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK-50S
Работен притисок 0.7Mpa
Моќност 23.56kw
Електрично кревање Стандард(0.37kw мотор)
Брзина на напојување 10-20m/min
Растојание помеѓу плочи ≧500mm
Тежина 1800kg
Дебелина на панел Дебелина на прав раб: 10-60мм

Дебелина на работ со наклон:

10мм ≧ прав дел ≧ 5мм

Степени: 45 °

Дебелина на работното парче: 10-25мм

Мин. должина на панел Прав раб≧150mm

Раб со наклон ≧250mm

Мин. ширина на панел Прав раб≧90mm

Раб со наклон ≧120mm

Дебелина на раб Директно сврзување:0.4-3.0mm

Наклонето сврзување:0.6-1.5mm

Димензии (L x W x H) 6680mm×925mm×1530mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ