МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50QJ - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50QJ

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50QJ Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK50QJ
Должина на панелот Мин 120mm PVC
Ширина на панелот Мин 80mm
Дебелина на панелот 10-50mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 13m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност на моторот 7.49kw
Димензии 3255x1110x1300mm
Тежина 900kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ