МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50FSQL - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50FSQL

ШИФРА: RK50FSQL Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK50FSQL
Брзина на напојување 12-22m/min
Дебелина на панел 10-60mm
Дебелина на раб 0.4 -3mm
Ширина на панел мин. 80mm
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност 20Kw
Електрично кревање 0.37Kw
Димензии 8650x970x1800mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ