МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50FS - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50FS

ШИФРА: RK50FS Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK-50FS
Работен притисок 0.7Mpa
Моќност 23.56kw
Електрично кревање Стандард(0.37kw мотор)
Брзина на напојување 10-20m/min
Растојание помеѓу плочи ≧500mm
Тежина 2000kg
Дебелина на панел Раб под прав агол: 10-60mm

Раб под навален агол: 5-40mm

Мин. должина на панел Прав раб≧150mm

Раб со наклон ≧250mm

Мин. ширина на панел Прав раб≧60mm

Раб со наклон ≧120mm

Дебелина на раб Директно сврзување:0.4-3.0mm

Наклонето сврзување:0.6-1.5mm

Димензии (L x W x H) 8500mm×850mm×1850mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ