МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50F - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50F

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50F Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK50F
Ширина на панелот Мин 80mm
Дебелина на панелот 10-60mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 15 -23m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност на моторот 16.5kw
Димензии 6600x1000x1600mm
Тежина 2162kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ