МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5B-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5B-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50B Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-5B-PREMIUM
Ширина на панелот Мин. 80mm
Дебелина на панелот 10-60mm
Дебелина на трака 0.4-3mm
Брзина на обработка 12 -20m/min
Работен притисок 0.6MPa
Вкупна моќност 9.5kW
Димензии на пакување 4470x1000x1600mm
Тежина 1650kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ