МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK50-2 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50-2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK50-2 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK50-2
Моќност 4.9kw
Должина на панел 200mm
Ширина на панел 60-100mm
Ширина на кантирање 10~50mm
Дебелина на кантирање 0.3~3mm
Моќност и брзина на кантирање 160W 0~14-m/min
Време на загревање 5~10 минути
Димензии 220x65x125cm
Тежина 320kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ