МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK35ZP - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK35ZP

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK35ZP Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK35ZP
Должина на панел min 70mm
Ширина на панел min 80mm
Дебелина на панел 12-43mm
Дебелина на работ 0.4-2mm
Брзина 7m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност 3.95kw
Тежина 480kg
Димензии 2000*670*1260mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ