МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK10 - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK10

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK10 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK10
Минимален дијаметар на раб 40mm
Дебелина на кантирање 0.3~3mm
Тип на ленти двостран лепак
Ширина на рабовите 16~60mm
Моќност пред мелење 2.2kw
Работна температура 130~180
Брзина 0~14m/min
Моќ на топлински пиштол 1.8kw
Моќ на загревање на садот за лепило 2000w
Работен притисок <6kg/cm square
Вкупна моќност 8.9w
Моќност полирање 1600w/тример 800w x2
Димензии на машина 265*66*130cm
N.W/G.W 400kg/450kg
Димензии на пакување 275*70*140cm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ