МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK10-2 - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK10-2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK10-2 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK10-2
Моќност 8.9kw 380V 3phase
Ширина на кантирање 10~50mm
Дебелина на кантирање 0.3~3mm
Aгол 30~90 степени
Ширина на панел > = 60mm
Време на загревање 5~10 минути
Димензии 255x62x130cm
Тежина 400kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ