МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK08 - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK08

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK08 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK08
Дебелина на кантирање 0.3~3.0mm
Висина на кантирање 15~50mm
Работен притисок 3~6kg/cm square
Работна температура 130~180 degree
Моќност на загревање 1200W
Волти 220V
Брзина 0~18m/min
Вкупни димензии 150*100*150cm
Тежина 100kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ