МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK-ECO5 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-ECO5

286,651.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-ECO5 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-ECO5
Вкупна моќност 4.9kW
Големина на канистер за лепак 4000ml
Должина на панелот мин. 200mm
Ширина на панелот мин. 60-100mm
Дебелина на панелот 10-50mm
Дебелина на трака 0.4-3mm
Брзина на кантирање 0-14-m/min
Време на загревање 5-10 минути
Димензии 220x65x125cm
Тежина 320kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ