МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK-5SM-COMPACT - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5SM-COMPACT

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-5SM-COMPACT Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-5SM-COMPACT
Должина на панелот Мин. 70mm
Ширина на панелот Мин. 80mm
Дебелина на панелот 10-50mm
Дебелина на трака 0.4-3mm
Брзина на обработка 7m/min
Работен притисок 0.6MPa
Вкупна моќност  6.15kW
Димензии 2730x1080x1230mm
Димензии на пакување 2422x645x1245mm
Тежина 780kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ