МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5MA-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5MA-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-5MA-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-5MA-PRO
Минимален радиус на кантирање 20mm
Вкупна моќност 1.98kW
Работен притисок 0.4-0.5MPa
Подесување на брзина Степенасто подесување
Брзина на обработка 1-6m/min
Дебелина на трака 0.4-3mm
Ширина на кантирање 12-45mm
Форма на работа Право, кружно и кантирање под агол
Димензии на пакување 950x750x1000mm
Тежина 272kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ