ИНДУСТРИСКА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5ALL-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ИНДУСТРИСКА МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK-5ALL-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK-5ALL-PREMIUM
Ширина на панелот Мин. 80mm
Дебелина на панелот 10-60mm
Дебелина на трака 0.4-3mm
Брзина на обработка 15 -23m/min
Работен притисок 0.6MPa
Вкупна моќност 16.5kW
Димензии 6600x1000x1600mm
Тежина 2162kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ