МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50E - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK50E

ШИФРА: RK50E Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK50E
Ширина на панелот Мин 80mm
Дебелина на панелот 10-60mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 12 -20m/min
Работен притисок 0.6Mpa
Моќност на моторот 14.5kw
Димензии на пакување 5400x1000x1600mm
Тежина 1950kg

 

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ