МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - LM332S - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – LM332S

ШИФРА: LM332S Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел LM332S
Должина на панел ≥120mm
Ширина на панел ≥60mm
Мин. Големина на панел 120×60mm
Дебелина на панел 9-60mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Брзина на обработка 16/20/24m/min
Напојување 380 V; 50 Hz
Воздушен притисок 0.7MPa
Оперативен систем 7’’ екран на допир
Отпрашувач Φ125mm×2
Вкупна моќност 10.8kw
Димензии 3900x785x1440 mm
Tежина ~2100 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ