МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – KAM6ALL+_400V - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – KAM6ALL+_400V

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM6ALL Категорија:

Опис

Опис

Модел KAM6ALL+_400V
Моќност s1 10570W
Волти 400V / (50-60Hz)
Брзина на обработка 10m/min
Мин. должина на работно парче 100mm
Мин. ширина на работно парче 100mm
Мин. дебелина на работно парче 8mm
Макс. дебелина на работно парче 42mm
Дебелина на раб 0.4 – 3.0mm
Воздушен притисок 6-8bar
Бруто тежина 1420kg
Нето тежина 1260kg
Димензии (LWH) 5000x800x1650mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ